Productspecificatie

Productnaam
Brabantse Kersenvlaai
Afbeelding
Ingredienten
TARWEbloem, water, suiker, Plantaardig Vet(palm, kokos), EI, MELKpoeder, dextrose, Plantaardige Olie(raapzaad), Geheel Geharde Plantaardige Olie(raapzaad), Gedeeltelijk Gehard Plantaardig Vet(palm), bakkerszout, kersen (1%), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit, palm), Emulgator(E482, E471, E322(SOJA)), invertsuikerstroop, maiszetmeel, Aroma(aroma), glucosestroop, Gemodificeerd Zetmeel(E1442), kersenpuree, Antiklontermiddel(E535), Conserveermiddel(E202), enzymen(TARWE), kaliumjodide, Kleurstof(E101, E160a), Meelverbeteraar(E300), TARWEmoutmeel, TARWEzetmeel, veldbonenmeel, Verdikkingsmiddel(E418), vitamine A, vitamine D3 (cholecalciferol), Voedingszuur(E300), weipoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E270, E330)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Melk, Soja, Ei
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1410 KJ
Energie KCal 336.77 KCal
Eiwit 7.4 g    
Koolhydraten 47 g    
   - Suikers 10 g    
Vetten 13 g    
   - Verzadigd 5.7 g    
Voedingsvezels 1.1 g    
Zout 1 g