Productspecificatie

Productnaam
Belgisch roomboter puntje wit
Productinformatie
Wanneer broodjes wat steviger aanvoelen, dan kun je ze even opwarmen in de oven voor weer dat lekkere verse gevoel. Verwarm de oven voor op 180 graden, leg de broodjes er 3 minuten in, de broodcelltjes worden weer zacht en je huis ruikt naar vers
gebakken brood.
Dit product kan in de diepvries bewaard worden.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
TARWEbloem, water, roomboter(MELK), dextrose, MELKpoeder, ROGGEbloem, gist, lactose(MELK), glucosestroop, bakkerszout, Plantaardige Olie(raapzaad), MELKeiwit, TARWEgluten, Emulgator(E482, E471, E472e), MELKvet, Plantaardig Vet(palm, palmpit), TARWEmoutmeel, boterpoeder(MELK), suiker, Verdikkingsmiddel(E412), wei-eiwit (concentraat)(MELK), weipoeder(MELK), Zuurteregelaar(E263), Antiklontermiddel(E535), Aroma(boter, aroma), enzymen, glucosestroop (gedroogd), kaliumjodide, Kleurstof(E160a), Meelverbeteraar(E920, E300), ROGGEmoutmeel, TARWEzetmeel, veldbonenmeel
Allergenen
Gluten, Tarwe, Rogge, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1183.79 KJ
Energie KCal 282.74 KCal
Eiwit 8.34 g    
Koolhydraten 42.65 g    
   - Suikers 6.06 g    
Vetten 8.23 g    
   - Verzadigd 4.32 g    
Voedingsvezels 1.51 g    
Zout 0.97 g